Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie doktorze, jakie lekarstwo będzie mi dane? - temat od poszukiwań gier

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieaktualne

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne : Szukam jakiejś gry dotyczącej Driftu zimą.

*Opis Gry : Chodzi mi generalnie o jazde bokiem po śniegu jakimś BMW E36, lub innym autem z napędem RWD.

*Parametry komputera : Intel Core i3 (2x 3.2gHz), 4GB, Ram Geforce GT 430 1024MB 128Bit

*Typ Gry : Wyścigi, Freeride

-Inne : Za pomoc like.

Opublikowano

Poszukuję: Gry MMO lub też dobrej gry SP

Opis gry: Najlepiej kosmiczna grywalność, średnie wymagania żeby nie cieło, w przypadku gier MMO najlepiej zeby byla to gra darmowa a w przypadku SP tak do 100 zł

Parametry komputera: ram 3gb karta 512mb procek AMD Sempron 3000+ 1.60ghz

Typ gry:FPS/RPG/Wyścigi/Strategie

Opublikowano

hmm...

FPS:alliance of valiant arms

Wyscigi:Need for speed:World

strategie:napewno cos z call of duty ci zainspiruje polecam ci cod 5

tyle co wiem;p

Opublikowano

Avir dzięki za wypowiedź tylko że cod to FPS ;D

// W tym temacie nie piszemy dziękuję itp. Będzie to się równało z warnami. Ostrzeżenie // - zielinskiapwel4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka to gra? :

*Opis Gry :

Była to gra w której chodziło się "pluszakami" z różnymi pistoletami i karabinami chodziło się po wielkim domu

aby znaleźć inne pluszaki.I zabić te złe.

Pamiętam jeszcze że dało się chodzić 2 psami,Smokiem,pingwinem i chyba kot

*Parametry komputera : Nie potrzeba gra na 100% pójdzie jeśli podacie mi właściwą

*Typ Gry :Grałem dawno i chyba jak jeszcze mnie to nie obchodziło wiem że była to gra z 3 kamery

-Inne : Chodzi mi o tylko 1 grę nie podobne ale tą w którą grałem 3/4/5 lat temu

Prosze pomóż!

Opublikowano

Nie to nie to

Tamto było angielskie I były PISTOLETY,KARABINY,BlASTERY,BAZOOKi

a to nawet nie jest podobne do tamtego jak mówiłem Chodzi się po wielkim domu i przypomniałem sobie też że dało się na multi na takiej "budowie grać"

// To nie wiem :/ - zielinskipawel4 //

Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne :Szukam gier w stylu Gta ,Mafia,Bf3

*Opis Gry :Gry akcji

*Parametry komputera : 4gb ram,gtx550ti,procesor 3.0 x2(procesor niedługo kupuje lepszy )

*Typ Gry :Akcji

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

* Poszukuję: CHODZI MI O GRY TYPU WOJENNE PRZYGODOWE HORRORY AKCJI BRUTALNE ZOMBI.

* Opis gry: Muszą być ciekawe

* Parametry komputera: windows xp profesional 1.5GB ram grafika Radeon 9550 128bit procesor 2600+ 1.60ghz.

* Typ gry: /FPS/Przygodowe/Wojenne

- Inne: Najbardziej kocham wojenne gry które przeszedłem :Cod 4 MW,1,2 / Battlefield 2 / Just Cause / Gta San Andreas / Gta Vice City,1,2 / Need For Speed Most Wanted / Keyne&Lynch.

// Za brak wzoru otrzymujesz ostrzeżenie - zielinskipawel4

12621435959072654937.png

Opublikowano

Poszukuje: Podobieństwo do The Settlers VI.

Opis: Poszukuje gry, podobnej schematami do The Settlers VI Narodziny Imperium. Mam twierdzę, ale po ile można ? Tak żeby można było budować średniowieczne miasta, miłym dodatkiem byłby edytor map.

Parametry: Nvidia Geforce 9500GT 512 MB. AMD Althon™ 7850 Dual - Core 2.81GHZ. 350GB ram.

Inne: Grałem w twierdzę, alien nations oraz poprzednie odsłony settlersów, medieval lords.

Opublikowano

*Poszukuję : Coś w rodzaju gothica, jakiś dojebany rpg.

*Opis Gry :Elder scrools odpada ;]

*Parametry komputera : Pentium 4 1.7 Sapphire Radeon HD 3650 512MB 1gb ramu.

-Inne : Tak wiem fortepian ma lepsze parametry.

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Opublikowano

@Minecraft Biały.

Fable Zapomniane Opowieści, Kingdoms Of Amalur Reckoning, Dragon Age Początek.

To mi przychodzi narazie do głowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Neverwinter Nights 1 oraz 2 (Trochę starsze gry)

Torlight

W te gry grałem, i je polecam bo są ciekawe.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

*Poszukuję/Gdzie kupię?/Jaka to gra?/Inne :Poszukuję

*Opis Gry :samochodowa ( podobna do nfs najlepiej), rpg (podobna do gothica, skyrima)

*Parametry komputera : 756mb ram ddr, dysk 111gb, nvidia gf fx 5200 128mb, directx 9.0c, intel pentium 4 2,4GHz.

*Typ Gry :Napisałem w opisie gry.

-Inne :

19.png

Opublikowano

Stare nfs'y, taxi driver. Za słaba karta graficzna, kup nowego kompa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam pytanie czy ta gra pojdzie na moiim kompie

PARAMETRY KOMPA:

Rodzina produktów Acer eMachines 355 Klasa procesora Intel Atom Dual-Core Kod procesora N570 Prędkość procesora 1,66 GHz Częstotliwość szyny QPI/DMI 2,5 GT/s Pojemność pamięci podręcznej 1 MB Technologia Hyperthreading Tak Technologia Centrino Nie Technologia Centrino Duo Nie Pojemność dysku (HDD) 250 GB Rodzaj dysku Standardowy (nośnik magnetyczny) Zainstalowana pamięć 2048 MB Rodzaj pamięci SODIMM DDR3 Maksymalna wielkość pamięci 2048 MB Ilość banków pamięci 1 szt. Ilość wolnych banków pamięci 0 szt. Przekątna ekranu LCD 10,1 cali Typ ekranu TFT WSVGA [LED] Maksymalna rozdzielczość LCD 1024 x 600 Typ karty graficznej Intel Graphics Media Accelerator 3150 Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięci Przydzielana dynamicznie Karta dźwiękowa High Definition Audio Napędy wbudowane (zainstalowane) brak Typ gniazda rozszerzeń brak Urządzenia wskazujące TouchPad Klawiatura numeryczna Nie All-in-one Nie Rodzaj baterii Li-Ion (3 Cells) Złącza zewn. • 1x 15-stykowe D-Sub (wyjście na monitor) • 3x USB 2.0 • 1x RJ-45 (LAN) • Wyjście słuchawkowe • wejście na mikrofon • wejście zasilania (DC-in) Bezprzewodowa karta sieciowa Tak Typ bezprzewodowej karty sieciowej IEEE 802.11b/g/n Bluetooth Nie Zainstalowany moduł WWAN/3G Nie IR (podczerwień) Nie Czytnik kart pamięci Tak Typy odczytywanych kart pamięci • SecureDigital Card • MultiMedia Card Wyposażenie standardowe • 1x10/100BaseTX FastEthernet (RJ45) • głośnik mono • Mikrofon • Zintegrowana kamera Zainstalowany system operacyjny Linux Szerokość 258,5 mm Głębokość 185 mm Wysokość 24 mm Masa netto 1,25 kg Kolor Czarny

WYMAGANIA GRY:

Wymagania sprzętowe: Pentium IV 2.1 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza), 1 GB HDD, Windows 2000/ME/XP/Vista/7

NIE PATRZCIE NA SYSTEM BO MAM WINDOWSA

POLECA LIKE

Opublikowano

A może powiesz nam jaka gra...?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

*Jaka to gra?

*Opis Gry :W tej grze rozbiło się na bezludnej wyspie. Statek był rozwalony. Było tam 5 postaci. Robot, Człowiek, Słoń, Lis i Łoś i trzeba tam było przeżyć.

*Parametry komputera : AMD Phenom II x4 955 3.2Ghz 4 GB ram NVIDIA GeForce GTX 460 1 GB

*Typ Gry : Chyba strategia

-Inne : Proszę o szybki kontakt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...